Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 058 kJ / 2 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,08 g |
Tuky | 57,61 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 7,01 g |
Sůl | 17,68 g |
Sacharidy | 382,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíky z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqVg
Moje poznámka
Rohlíky z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqVg
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 8 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 12 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 12 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ZboSy před 30 minutami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 57 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 1 hodinou
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 7 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 9 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 9 hodinami
Tématické fráze:
rohlíky z Majolky®,
jak umotat rohlik,
jak vytvarovat rohlík,
pečivo z majonézy,
jak umotat rohlíky,
rohlíčky z majonézy,
domácí rohlíky z majonézy,
rohlíky s majonézou,
jak vytvarovat rohliky,
recept na rohlíky s majonézou,
pečení z majonézy,
domácí rohlíky s majonézou,
rohlíky recept,
pečeme z majonézy,
motání rohlíků,
recept na rohlíky,
recepty z majonezy,
domácí rohlíky z Majolky®,
rohlíky kyprici,
majonezy
Suroviny:
mléko,
droždí,
cukr,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
majonéza,
sůl,
vejce
Komentáře (72)
Mohu je doporučit. S těstem se velmi dobře pracuje, není třeba moučit vál, použité nádobí je znečistěné jen minimálně (ani se nemusí před dalším použitím umývat) a rohlíky jsou chuťově opravdu velice dobré.
Kynout jsem nechal přes noc v lednici