Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 487 kJ / 1 790 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 55,59 g | 
| Tuky | 9,44 g | 
| Vláknina | 25,70 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 6,41 g | 
| Sůl | 16,00 g | 
| Sacharidy | 357,70 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Chléb se žitnou lámankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2NBM
Moje poznámka
					
				
Chléb se žitnou lámankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2NBM
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 33 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 34 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 39 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							žitná lámanka, 
						
						
							pšeničný kvásek, 
						
						
							žitná lámanka recept, 
						
						
							recepty s lámankou
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							mouka celozrnná žitná, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							mouka chlebová pšeničná, 
						
						
							droždí, 
						
						
							kvas žitný
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (6)
Snacha kvásek neopatruje tak moc jako já - krmí ho tak, aby jí přežil a používá ho do chleba na dochucení. To už takovou práci nedá