Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 759 kJ / 1 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,84 g |
Tuky | 22,06 g |
Vláknina | 73,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 284,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čočku propláchneme ve studené vodě a pomalu vaříme, přidáme ovesné vločky, sůl, koření (pepř, oregano, nové koření) a ke konci drcený česnek.
Krok 2: Vaříme do měkka asi 20 minut, a necháme odstavené, aby směs vychladla. Poté vsypeme do misky a přidáme čerstvé bylinky - petrželku, pažitku, bazalku, jedlé listy a květy lichořeřišnice.
Zveřejněno 8. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočka, oves a lichořeřišnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VjLW
Moje poznámka
Čočka, oves a lichořeřišnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VjLW
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 34 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 13 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 52 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Tématické fráze:
oves recepty,
kvet čočky,
ragů z quinoy,čočky a zeleniny,
ragů z quinoy, čočky a zeleniny,
recepty na bio oves,
oves top recepty,
jedlá lichořeřišnice recept,
oves a čočka,
bio oves recepty
Suroviny:
čočka,
vločky ovesné,
česnek,
koření nové koření,
petrželka,
lichořeřišnice
Komentáře (2)