Postup přípravy
Krok 1: Z těsta vytvoříme pásky, které pokládáme na zvlněný bagetový plech.
Krok 2: Potřeme žloutkem, posypeme solí a kmínem a upečeme
Zveřejněno 20. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kmínové vlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmjK
Moje poznámka
Kmínové vlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmjK
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 23 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 8 minutami
Kuře na zelí
kimlo před 32 minutami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 1 hodinou
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 3 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 13 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 14 hodinami
Tématické fráze:
raw chleba recepty,
bagetový plech,
plech na domaci bagety vlnite
Suroviny:
bageta
Komentáře (28)
Taky jsem neměla všechny "žížaly" stejně tenké
plech nepotieraš pred pečením ničím? Dík.
Jarko, prosím tě, mohla bys dát fotogragii zvlněného bagetového plechu? Já ho vůbec neznám.
http://www.pekarnomanie.cz/pomocnici-pri-peceni/