Postup přípravy
Krok 1: Z těsta vytvoříme pásky, které pokládáme na zvlněný bagetový plech.
Krok 2: Potřeme žloutkem, posypeme solí a kmínem a upečeme
Zveřejněno 20. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kmínové vlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmjK
Moje poznámka
Kmínové vlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmjK
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 8 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 9 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
raw chleba recepty,
bagetový plech,
plech na domaci bagety vlnite
Suroviny:
bageta
Komentáře (28)
Taky jsem neměla všechny "žížaly" stejně tenké
plech nepotieraš pred pečením ničím? Dík.
Jarko, prosím tě, mohla bys dát fotogragii zvlněného bagetového plechu? Já ho vůbec neznám.
http://www.pekarnomanie.cz/pomocnici-pri-peceni/