Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 388 kJ / 93 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 3,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 688 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová očka na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wD9
Moje poznámka
Špenátová očka na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wD9
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 2 minutami
Gravlax vejce
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 2 minutami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 30 minutami
Makronky Danča
Malickakucharka před 1 hodinou
Rebarborový koláč
JitkaJS před 2 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 3 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 3 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 3 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 5 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 13 hodinami
Tématické fráze:
www prostreno cz recepty,
špenatova očka,
recepty očka,
recepty na grilovaci maso,
špejle se špenátem,
palačinky na špejli se špenátem,
recepty špejli,
očka recept,
očka bez masa,
špenátové palačinky na špejli,
pripra ociek,
špenatove ocka,
veprove maso na spejli,
recepty na očka,
vepřové maso ke špenátu,
veprove recepty,
špenátové recepty,
vepřové
Suroviny:
maso vepřové,
sýr eidam,
šunka,
špenátové listy,
koření grilovací,
olej,
špejle
Komentáře (13)