Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 530 kJ / 1 322 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 117,92 g | 
| Tuky | 81,50 g | 
| Vláknina | 5,94 g | 
| Cholesterol | 1,29 g | 
| Sodík | 3,13 g | 
| Sůl | 7,21 g | 
| Sacharidy | 27,37 g | 
Postup přípravy
Máslo, sýr a žloutky vymícháme, přidáme nastrouhaný salám, nastrouhané okurky, najemno pokrájenou cibuli a ostatní ingredience. Touto pomazánkou plníme šunku a zavineme. Vše ušleháme a naplníme plátky šunky jako závitky.
Pomazánka je výborná i na chlebíčky.
Zveřejněno 13. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Šunkové závitky v aspiku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zw5m
Moje poznámka
					
				
Šunkové závitky v aspiku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zw5m
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							šunkový závitek v aspiku, 
						
						
							aspikový závitek, 
						
						
							aspikové závitky, 
						
						
							aspikový šunkový závitek, 
						
						
							ochuceni aspiku, 
						
						
							křenové závitky v aspiku, 
						
						
							šunkový závitek v aspiku recept, 
						
						
							aspik recept, 
						
						
							jak ochutit aspik, 
						
						
							sunkove zavitky, 
						
						
							šunka v aspiku recept, 
						
						
							šunkový závitek s křenem v aspiku recept, 
						
						
							zavitek v aspiku, 
						
						
							šunkový závitek s křenem v aspiku, 
						
						
							šunkový závitek, 
						
						
							šunka s křenovou pěnou v aspiku, 
						
						
							želatina na závitky, 
						
						
							závitky v rosolu recept, 
						
						
							závitek.v.aspiku, 
						
						
							želatina na šunkové závitky
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							sůl, 
						
						
							ocet, 
						
						
							cukerin, 
						
						
							želatina, 
						
						
							šunka, 
						
						
							pomazánka, 
						
						
							pomazánkové máslo, 
						
						
							sýr tavený, 
						
						
							hořčice pikantní, 
						
						
							křen, 
						
						
							vejce, 
						
						
							salám, 
						
						
							okurka čerstvá, 
						
						
							majolka, 
						
						
							brambory, 
						
						
							cibule, 
						
						
							kapie sterilovaná, 
						
						
							ocet balsamiko, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
	
Komentáře (7)
www.vmd-drogerie.cz/natura-zelatina-kuchynska-cira-20-g-v-prasku/?gclid=CJK5oejE388CFRG6Gwod9ZsNow
www.natura.cz/page/cz/produkty/koncovy-zakaznik-ndash-maloobchod/zelatiny-konzervacni-pripravky/zelatina-na-vajecnou-a-salamovou-tlacenku-20-g.php
Jakou pouzívate vy? popripade mi poslete i odkaz na zelatinu. Predem dekuji