Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 301 kJ / 1 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,70 g |
Tuky | 121,80 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 4,38 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 32,00 g |
Postup přípravy
Zakapeme sugem nebo kečupem, posypeme sýrem a dáme upéct - zpočátku pečeme zakryté.
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená domácí vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wrN
Moje poznámka
Zapečená domácí vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wrN
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 10 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 23 minutami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 43 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 13 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 14 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 14 hodinami
Tématické fráze:
zapečená vinná klobása,
zapečené vinné klobásy,
jak upéct vinnou klobásu,
zapekana vinna klobasa,
vinná zapečená klobása recept,
jak udělat vinnou klobásu,
recept zapecena vinna klobasa,
vinna klobasa s rajcaty,
jak upéct vinné klobásy,
jak udelat vinou klobasu,
jak upéct bílou klobásu,
zapékané vinné klobásy,
jak upect vinou klobasu,
vinná klobása zapečená,
zapečené klobásy,
recept na vinnou klobásu,
jak udelat vinnou klobásou,
zapečéná vinná klobása recept,
jak upéct vinnou klobásu v troubě,
co udělat z vinné klobásy
Suroviny:
plecko vepřové,
klobása vinná,
pórek,
žampióny,
omáčka rajčatová,
sůl,
pepř mletý,
sýr strouhaný
Komentáře (6)
Poznamky jsem si skutecne nevsiml, omlouvam se. A ta koupena? Neziji v Cesku, ale vinna kolobasa je bohuzel pouze ceska specialita, dokonce se nedela pry ani v Nemecku, ani v Rakousku. A to je opravdu smula, kdykoliv jsem prujel do Prahy, daval jsem si jen vinne klobasy.
Recept kompletní je, stačí pozorněji číst....ne?!