Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachna (husa) v bramboráku

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 906 kJ /
456 kcal
Bílkoviny18,15 g
Tuky8,06 g
Vláknina12,23 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy72,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze strouhaných brambor, vejce, česneku, trochy mouky, soli a koření umícháme těsto a z něj na sádle dočervena upečeme bramboráky. Krok 2: Do bramboráku pak dáme lžíci teplého zelí a kousek kachního masa.

TIP: Jak správně upéct husu

Zveřejněno 20. 9. 2016

Poznámka autorky cathleen

Od oběda zbylo několik lžic dušeného zelí a pečené kachní prso - sušší maso, které u nás zbyde jako poslední. Rozdělila jsem je do několika čerstvých bramboráků a podávala ještě teplé. Byla to taková "kachna do ruky".

Těsta je dost, náplň samozřejmě nevyšla do všech bramboráků :))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3xpM

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3xpM

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

mnam,mnam......:-K:yes::yes:

<3:yes: mňam :yes:

Tak já tedy na komentování receptů moc nejsem, ale toto je geniální:yes::yes::yes:

Navir: Irčo, nevím, jestli přímo geniální:-D ale dobré to bylo moc.
Bramborák s kachním masem moc dobře ladí - kdysi dávno jsem zkusila na bramborákovém těstě upéct kousek kačky...vonělo to až před dům, ale bylo to moc mastné - tohle je mnohem lepší.

Ja se priznam, ze strasne nemam rada komentare typu "slintam" a "krasa" apod...ale tady me tak nejak nic prihodnejsiho nenapada.

chocolate, hosta, zitala: děkuji, holky :-K chuťově to opravdu dokonale ladilo :-8

Jarka to napsala velmi slušně:-D:yes:

Dráždíš chuťové buňky <3

Tématické fráze:
recepty za kačku, recepty od kačky, kačka na zelí, co s kachním masem které zbyde od oběda, kacka se zelim

Suroviny:
brambory, vejce, mouka hladká, česnek, majoránka, kmín drcený, sůl, sádlo, prsa kachní, zelí

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu