Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve svaříme nálev - vodu a ocet + koření přivedeme k varu a asi 3 minuty mírně povaříme. Odstavíme a vhodíme cibuli nakrájenou na půlkroužky, necháme zchladnout.
Krok 2: Rybí řízky vyskládáme do vhodné nádoby (sklo, porcelán, keramika - nedoporučuju hliník ani plast) a zalijeme zchladlým nálevem. Uzavřeme a dáme do chladna. Za 7-10 dní můžeme ochutnávat, podávám s čerstvým chlebem.
Zveřejněno 22. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí řízky jako utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYyJ
Moje poznámka
Rybí řízky jako utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYyJ
Nejnovější recepty
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 5 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová polévka z Nivy
Kajkajak před 12 minutami
Čokoládový mug cake
Anezvari před 16 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
humlovatereza před 40 minutami
Cuketová omáčka se sýrem
k.madzia před 2 hodinami
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 4 hodinami
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 6 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 11 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 19 hodinami
Tématické fráze:
smažený kapr v kyselém nálevu,
rybí řízky,
naložené rybí řízky,
rízky z kapra,
utopenci z kapra,
kapří utopenci,
kapří řízky,
smažený kapr v nálevu,
rybí rizek,
kapří řízky v nalevu,
nalozeni kapra na kyselo,
rybi rizky naložené,
řízky z kapra v nálevu,
řízek z kapra,
utopenci z kapra recept,
rybí řízek v kyselém nálevu,
co se zbytky smaženého kapra,
pikantni řizek z kapra,
smazene rybi file jako utopenci,
řízky z kapra do octa
Suroviny:
kapr,
cibule,
ocet,
voda,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
Komentáře (16)
No, cukr není podmínkou..., ale možná myslíte toto: http://www.labuznik.cz/recept/silvestrovsky-escabe...
Zítra jede rybář znovu lovit