Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 049 kJ / 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,01 g |
Tuky | 60,92 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 713 mg |
Sodík | 6,17 g |
Sůl | 15,17 g |
Sacharidy | 28,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kysané zelí scedíme a nakrájíme na menší kousky. Nastrouháme sýr na hrubším struhadle. Šunku a vejce pokrájíme na drobné nudličky.
Krok 2: Všechny suroviny dáme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme jogurt nebo zakysanou smetanu a dle chuti i několik lžic majonézy.
Krok 3: Podáváme s jakýmkoli pečivem.
Zveřejněno 27. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřipkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m9j0
Moje poznámka
Chřipkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m9j0
Nejnovější recepty
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 6 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno 30. 9. 2025 20:37:04
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 2 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 3 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 3 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 5 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 5 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 6 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 6 hodinami
Prošívaná deka
Tynaja před 6 hodinami
Kakaový koláč s pudinkem a malinami
Sima1996 před 7 hodinami
Tématické fráze:
chripkovy salát,
recept na chřipku,
corecept jak na chriku,
salát kysané zelí,
chripkovy salát s mrkví,
hospodský zelný salát s mrkví kysanou smetana
Suroviny:
zelí kysané,
salám měkký,
sýr tvrdý,
vejce,
majonéza,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř
Komentáře (9)