Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 277 kJ / 66 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,92 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 3,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Než budeme salsu servírovat, několikrát promícháme.
Zveřejněno 27. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čerstvá rajčatová salsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9E6
Moje poznámka
Čerstvá rajčatová salsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9E6
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 13 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 16 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 17 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 5 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 7 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 7 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 9 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 10 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 10 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 10 hodinami
Tématické fráze:
čerstvá rajčata recepty,
rajcatova salsa z cerstvych,
rajčatová salsa,
nadrobno nakrájená rajčata,
salsa recept,
čerstvá rajčata recept,
salsa z cerstvych rajcat,
čerstvá salsa,
rajčatová salsa k masu,
salsa crudo,
salsa se šalotka,
salsa u čerstvých rajčat,
salsa čerstvá,
recepty z čerstvých rajčat,
tacos salsa recept,
rajčatová salsa recept,
avokádovo rajčatová salsa,
rajčatová salsa k rybě,
cerstva rajčata recept salsa,
recepty na salzu z čerstvých rajčat
Suroviny:
rajče,
česnek,
cibule šalotka,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (5)
Podavat tuto tvoji salsu se spagetami, je neco jako kdybys napsal recept na moravske vrabce a pouzil jako maso kureci prsicka, pecena v troube, podlita vodou a bez tuku, asi tak . . . . .