Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 428 kJ / 1 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,09 g |
Tuky | 108,03 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 62,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plíčky na smetaně s hrubozrnnou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogzA
Moje poznámka
Plíčky na smetaně s hrubozrnnou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogzA
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 11 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 13 hodinami
Maková náplň
mismi před 13 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 15 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
plicky ze srnciho,
recepty plíčky na smetaně,
pličky z králíka,
plíčky na smetaně recept,
plicky,
srnci plicka na smetaně,
plíčky na smetaně,
plíčky na smetaně králíka,
plíčka z králíka,
pajšl z kůzlete na smetaně recept,
houba plicka,
pajsl z kuzlete,
kuřecí zaludky nakyselo,
plíčka z králíka na smetaně,
houby pličky,
houby ala plička,
srnčí plíčky na smetaně,
houbové plíčky na smetaně,
srnci plíčky
Suroviny:
plíce vepřové,
cibule,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
smetana,
hořčice hrubozrnná,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (11)
S tou hrubozrnnkou to byla taková menší změna od obyčejné klasiky
Pajšl nám také chutná usmažený v trojobalu,nebo v sýrovém těstíčku
https://www.toprecepty.cz/recept/33341-plicky-mari...
Jj, správně jste to napsala...