Jehněčí plíčky na leče

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 40 minút 3 porce Pokrmy z vnitřností 3 názory

Suroviny

1 jehněčí plíčky
1 pórek
1 malé lečo
2 hrsti kukuřice
1 lžíce sladké červené papriky
olej
sůl
majoránka
2 - 3 stroužky česneku
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pór nakrájame na kolieska, pľúcka na malé kocky. Spolu orestujeme na oleji. Zalejeme vodou ( aby boli pľúcka len jemne zakryté ) a 10 minút dusíme.

  2. Pridáme lečo, mletú papriku, osolíme a dusíme do mäkka.

  3. Vložíme kukuricu, dochutíme cesnakom a majoránkou a ešte 5 - 10 minút pomaly dusíme.
    Podávame s ryžou, kuskusom a pod.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jehněčí plíčky na leče

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Jehněčí sice neseženu,ale vepřový pajšlík určitě ano;-)Receptík ukládám,je fajn:-p+2:yes:

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Laďka, netuším :-8 Skús sa niekde spýtať u mäsiara;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    No vyzerá to zaujímavo, prostě, jen to jehně noooo :-p:-p:yes::yes::yes:
    Myslíš, že se dají někde koupit části jehněte? Vidíš,po tom jsem se nepídila....

    Odpovědět

Tématické fráze: pajšl z jehněčích vnitřnosti pajsl z jehnete jehněčí plíčka recept jehněčí recepty jehněčí pličky plíčky pličky jehněčí plíčka z jehněte pajsl jehně marinované pličky jehněčí recept plíčka na smetaně jehně jehneci pajsl jehně pajšl jehněčí pličky recept jak udělat plíčky plíčky s hořčičnou omáčkou pličky na smetaně jehněte jak udělat pajšl ze jehněte plicky na paprice