Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí plíčky na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

16. 4. 2023 09:10

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 913 kJ / 935 kcal
Bílkoviny27,38 g
Tuky9,17 g
Vláknina28,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 650 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy172,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hubový prášok (korenie) si robím vlastný na jeseň z nožičiek podpňoviek (václaviek). Nakrájam nožičky na menšie kúsky a nechám dobre vysušiť. Potom ich rozmixujem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cibule, paprika čerstvá červená, kukuřice, hrášek, nať petrželová, koření houbová variace, olej, pažitka, sůl

TopRecepty.cz

Jehněčí plíčky na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZOgE