Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 685 kJ / 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,10 g |
Tuky | 19,82 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 416 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,19 g |
Sacharidy | 79,78 g |
Postup přípravy
Do hrnce dáme vodu, sůl, citronovou šťávu, celer a jen krátce, cca 5 minut, povaříme. Vodu slijeme, prsty zchladíme studenou vodou a dáme na papírovou utěrku okapat. Krok 2: V misce promícháme strouhanku, nastrouhaný sýr a šalvěj (použila jsem sušenou).
Celerové prsty obalujeme jako řízky a smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.
Podáváme s bramborou kaší nebo bramborami.
Zveřejněno 28. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerové prsty v sýrovém trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zYX
Moje poznámka
Celerové prsty v sýrovém trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zYX
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 1 hodinou
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 4 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 6 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zakysané lívanečky
bodie před 29 minutami
Kovbojské fazole
Ry1bka před 1 hodinou
Žampiony s cuketou
Petulice před 1 hodinou
Žampiónová polévka
SarkaMG před 1 hodinou
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 2 hodinami
Košíčky s želé
rujet před 2 hodinami
Borůvkový závin podle německé Omy
iva.dostalova@seznam.cz před 3 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
KamiF před 3 hodinami
Řecká musaka
ceslo před 3 hodinami
Kvasnicová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Tématické fráze:
patizon v sýrovém těstíčku,
celerové plátky v trojobalu,
celerové řizky v syrovém těstíčku recept,
celerový přeliv na maso
Suroviny:
celer,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
šťáva citronová,
šalvěj,
olej,
sůl
Komentáře (6)