Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 575 kJ / 1 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,00 g |
| Tuky | 72,55 g |
| Vláknina | 18,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 164,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu salát s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9oy
Moje poznámka
Tofu salát s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9oy
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 13 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 14 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 1 hodinou
Indický Naan chléb
Vinka před 1 hodinou
Krupicová kaše
Roobass před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 4 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 4 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 4 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 4 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
testovinovy salat s tofu,
tofu s těstovinami recepty,
salat s tofu,
sálát z tofu,
tofu salát,
tofu s testovinami,
tofu s těstovinama,
testovinovy salát z tofu,
tofu recepty,
tofu do salatu,
recepty z tofu,
tofu recept,
zeleninový salát s těstovinami a tofu,
těstovinový salat s z tofu,
salát z toffu,
těstovinovy salatos s tofu,
testoviny s tofu,
tofu s testovinaˇi,
recept na tofu s těstovinami,
těstovinová salát s tofu
Suroviny:
zeleninové tofu,
těstoviny,
paprika,
rajče,
fazolky zelené,
olej,
nať petrželová,
olej olivový,
šťáva citronová,
pepř,
sůl,
cukr
Komentáře (5)