Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 283 kJ / 1 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60,04 g |
| Sůl | 150,00 g |
| Sacharidy | 495,00 g |
Postup přípravy
Podáváme jako kyselé okurky.
Zveřejněno 6. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladkokyselá cibule (cibulka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ADR
Moje poznámka
Sladkokyselá cibule (cibulka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ADR
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 1 minutou
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 27 minutami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 30 minutami
Jahodový likér
Jirka55221 před 1 hodinou
Domácí chleba
Samjda před 2 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 6 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 13 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 15 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 15 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
nálev na cibulky,
cibule perlovka,
sladkokysela cibule,
zavarene cibulky,
jak zavarit cibulky,
jak zavařit malé cibulky,
cibule v nalevu,
zavařované cibulky,
jak zavarit cibulku,
lák na cibulky,
zavařovaná cibulka,
jak oloupat malé cibulky,
cibule množilka,
cibulky v nálevu,
recept na lak na cibulky,
loupání malých cibulek,
nálev na cibuli,
nalev na cibulku,
jak oloupat cibulku,
jak oloupat malou cibuli
Suroviny:
cibule,
voda,
ocet,
sůl,
cukr,
bobkový list,
hořčice,
koření nové koření
Komentáře (26)
Perlovka je perlovka (zcela stejně se nahradit nedá), ale tahle cibule je také výborná - věřím, že někdo zkusí
hosta: tečky jsme na cibuli nikdy neměli, tak si to neumím představit.
tejaja: řekla bych, že ta drobná cibulka je na chuť jemnější. Ale tahle větší, jako příloha, taky výborná. Nedělali jsme to snad pět let, znovu až letos. A jediná sklínka (7 dl), která z těch zavařovaných nechytla, zmizela hned po otevření
K receptu nejsou žádné komentáře.