Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 239 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,68 g |
| Tuky | 8,11 g |
| Vláknina | 12,10 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 132 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 89,80 g |
Postup přípravy
Studené krájíme na řezy.
Zveřejněno 4. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plesné tašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9wk
Moje poznámka
Plesné tašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9wk
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 5 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 13 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 4 minutami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 6 minutami
Vánočka II
Sojkal před 52 minutami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 1 hodinou
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 2 hodinami
Uherská pěna
Daami před 3 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 5 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 5 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramborové tašky s krupicí,
bramborove tasky se skvarkama,
plesňáky,
bramborové tašky,
hlohovec bramborové tašky placky z vařených brambor,
tašky s krupicí vařené v mléce,
tasky z hlohovce,
těsto na tašky se skvarkama,
chorvatské lokše,
tašky s krupicí recept,
bramborová taška s krupicí,
plesnivá taška jídlo,
bramborové placky z tašky,
tašky z brambor,
přesné tašky recept,
bramborové plesne tasky,
tašky recept,
recept tašky,
recept na tašky,
plesné bramborové tašky
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
mouka polohrubá,
sádlo,
krupice,
škvarky
Komentáře (36)
Tašky se asi v půlce pečení poobrací, takže jsou z obou stran takové spíš placaté a protože plavou v tuku, tak jsou krásně dokřupava vypečené.
Zkusím to nějak do receptu dopsat, včetně doplněného postupu - ne každý čte komentáře.
No, s receptem to nemá moc společného, ale podobných názvů pro nepodobné pečivo je více, viz úvod tohoto rcp: http://www.labuznik.cz/recept/placky-nebo-jak-chce...
http://www.rozhlas.cz/brno/recepty/_zprava/1329453