Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 668 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,68 g |
Tuky | 10,34 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 22,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené hovězí na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9y0z
Moje poznámka
Pečené hovězí na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9y0z
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 9 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 17 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 5 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 6 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 6 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 7 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 8 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 8 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 8 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 10 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pečeně,
hovězí zadní pečené recepty,
hovězí maso na cibuli,
hovezi v celku,
pecene hovezi,
hovězí maso pečené na cibuli,
hovězí zadní pecene v celku,
hovězí na cibuli,
pečené maso na cibuli,
pecene hovezi maso v celku,
hovezi maso pecene v celku,
hovezi zadni na cibuli,
pecene hovezi v celku,
hovězí s cibulí,
hovězí zadní pečené v celku recepty,
predvarene pečené hovezi,
opravdu pečené hovězí,
recept na hovězí pečeni,
hovězí maso na cibuli pečené,
pečené hovězí s houskovým knedlíkem
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (2)