Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 668 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,68 g |
Tuky | 10,34 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 22,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené hovězí na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9y0z
Moje poznámka
Pečené hovězí na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9y0z
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 18 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 28 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pečeně,
hovězí zadní pečené recepty,
hovězí maso na cibuli,
hovezi v celku,
pecene hovezi,
hovězí maso pečené na cibuli,
hovězí zadní pecene v celku,
hovězí na cibuli,
pečené maso na cibuli,
pecene hovezi maso v celku,
hovezi maso pecene v celku,
hovezi zadni na cibuli,
pecene hovezi v celku,
hovězí s cibulí,
hovězí zadní pečené v celku recepty,
predvarene pečené hovezi,
opravdu pečené hovězí,
recept na hovězí pečeni,
hovězí maso na cibuli pečené,
pečené hovězí s houskovým knedlíkem
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (2)