Omáčka s hovězím masem, špekem a cibulkou

misza Kuchařka: misza

Omáčky 4 názory

Suroviny

0,5 kg hovězího masa
15 dkg špeku
1 velká cibule
2 hrsti nakrájené jarní cibulky
hrst nakrájeného pórku
žampióny
4 kuličky nového koření
lžička kmínu
pepř
libeček
masox
3 lžičky hořčice
Záklechtka:
mouka
voda
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na jemno a dáme s trochou oleje do tlakového hrnce. Na to poklademe maso nakrájené na kostky, špek pokrájený na drobno a žampióny. Krátce orestujeme a podlijeme vodou.

  2. Přidáme masox, libeček, jarní cibulku, pórek, nové koření, pepř, kmín a hořčici. Promícháme a uzavřeme tlakový hrnec. Od zasyčení vaříme 10 minut a vypneme.

  3. Necháme dalších 10 minut dojít a tlakový hrnec otevřeme. Vlijeme zákletku a ještě dalších 15 minut povaříme.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší a sypeme jarní cibulkou a pórkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 219 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Omáčka s hovězím masem, špekem a cibulkou

Tématické fráze: játrová omáčka s hovězím masem zákletka omačky k hovězimu masu hovězí na špeku hovězí maso recepty omáčka k hovězímu masu omáčky z hovězího masa játrová omáčka s masem omacka s jarni cibulkou co se špekem maso s cibulkou a omackou játrová omáčka se spekem omáčka z hovězího masa omacky k hovzimu masu jak s hovezim na cibuli hovězí na jarní cibulce zákletka recepty omáčky z hořčice k hovězímu hovězí špek recepty na omáčky s hovězím masem