Suroviny
Porce: 3 velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 732 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,74 g |
Tuky | 29,70 g |
Vláknina | 10,83 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWrx
Moje poznámka
Býčí žlázy na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWrx
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 2 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 13 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 18 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 2 minutami
Domácí pletýnky
Zinzi před 4 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 11 minutami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 1 hodinou
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 1 hodinou
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 11 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 12 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 13 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 13 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 14 hodinami
Tématické fráze:
recept na býčí žlázy,
byci zlazy,
recepty na byčí žlázy,
býčí žlázy recept,
příprava býčích žláz,
úprava býčích žláz,
býčí žlázy recepty,
jak připravit býčí žlázy,
uprava bycich kouli,
recepty býčí koule,
recepty býčí žlázy,
recept býčí žlázy,
recepty z býčích zlaz,
recept na býčí koule,
uprava byčí žlazy,
byčí žlázy na smetaně,
příprava býčích žlázy,
byčí žlázy - úprava,
recept na úpravu býčích žláz,
býčí žlázy příprava
Suroviny:
býčí žláza,
olej,
máslo,
kmín celý,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)
cekrops: Tady si s těmito"vejci"můžeme dělat,co se nám zlíbí
Díky za komentáře i hodnocení