Domácí lečo s česnekem do skleniček

Maryla337 Kuchařka: Maryla337

Doba přípravy: asi 30 min 7-8 skleniček Zeleninová jídla 2 názory

Suroviny

1 kg zelené papriky
3 kapie
1 kg rajčat
500 g cibule
palička česneku (podle chuti)
4 lžíce sádla
2 lžička soli
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle (sádlo konzervuje ) osmažte nakrájenou cibuli, papriku (dělá se déle než rajčata), nakrájená rajčata, česnek a nechte vš změknout, ne úplně, nejlépe na skus al dente.

  2. Osolit, horké do skleniček a ještě 15 min. zavařit. Otočené víčkem dolů necháme vystydnout.

Poznámka

Pro chuť pak na oleji opéci kabanos, zahustit vejci a už jen dobrou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Domácí lečo s česnekem do skleniček

  • Vojtěch Harant Vojtěch Harant(neregistrovaný)

    Česnek to není špatný nápad vyzkouším a už se těším lečo miluji díky za tip:-*

    Odpovědět

  • mika59 mika59

    s česnekem nedělám,zkusím:-K:-K

    Odpovědět

Tématické fráze: lečo s cuketou recept na zavaření jak zavařit domácí lečo lečo na zavaření domácí lečo na zavaření domácí lečo lečo s česnekem lečo recept na zavaření recept na zavareni leča domací lečo zavařít zavaření leča jak zavařit papriku,rajčata a cibuli jak zavařit lečo pikantní domácí lečo na zavaření domácí lečo zavařování domaci leco zavareni nejlepší domácí lečo zavařeni lečo lečo zavaření domácí konzerva lečo leco s cuketou zavarit

Zapomněl/a jsem heslo