Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,01 g |
Tuky | 22,71 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 65,81 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky.
Krok 2: Pekáček vymažeme tukem a plátky masa do něj vložíme. Cibuli poklademe na maso.
Krok 3: Marinádu uděláme z uvedených surovin a přilijeme 50 ml vody.
Krok 4: Maso zalijeme marinádou a dáme do trouby, pečeme asi 1 hodinu při teplotě 180 °C.
Zveřejněno 24. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
Moje poznámka
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 22 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 22 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 23 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 2 minutami
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 2 hodinami
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 3 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapečená krkovice,
zapečená krkovička,
albert recepty z časopisů,
recepty z časopisu albert,
albert magazín,
albert recepty,
recepty zapečená krkovička s,
recepty albert,
magazín albert,
časopis albert únor,
krkovička podle albertu,
časopis albert recepty,
recepty z krkovice,
albert magazín únor,
albert magazín od 1. 10.,
časopis albert březen,
albert magazín recepty,
časopis albert,
najít recept na zapečenou krkovici,
albert kuchařka recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
cibule,
sůl,
olej,
omáčka sojová,
kečup sladký,
med,
paprika sušená sladká,
pepř,
máslo
Komentáře (83)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Děkuji za pochvalu receptu
Opět děkuji za důvěru v můj recept. Měj se moc hezky
Bylo to vyborne, pridavam zaslouzeny bod, v oblibenych jiz zustane a Tobe dekuji