Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 563 kJ / 852 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 82,28 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morek na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/No18
Moje poznámka
Morek na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/No18
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 20 hodinami
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
Ba30@ před 16 minutami
Fazolky na smetaně
ivakom před 1 hodinou
Bramborový salát s cizrnou
Evellinka před 2 hodinami
Moje domácí tlačenka
bartonik před 2 hodinami
Piškotový korpus
Michal19 před 4 hodinami
Masová paštika
Nanina před 4 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 13 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 14 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 15 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 15 hodinami
Tématické fráze:
morek z kostí recepty,
morek z kosti,
morek,
morek recept,
morek recepty,
co obsahuje morek,
morek z kostí recept,
pečený morek,
recept morek,
co je morek,
morek uprava,
morková pomazánka,
špik z kosti,
morek s topinkou,
k jidlu morek z kosti,
kostní morek,
úprava morkových kostí,
recept morek z kosti,
pomazanka morkova,
jak připravit morkové kosti
Suroviny:
kost hovězí morková,
sůl,
pepř,
česnek,
cibulka jarní,
máslo,
chléb,
pažitka
Komentáře (12)
No, na topinku dávám raději jen morek a z morkových kostí mám kokotky
No, ty kokotky nejsou žádná sláva a je to spíše taková funerálně-morbidní záležitost, vhodná do společnosti recesistů
Nařezané kosti si vybírám u řezníka a po uvaření vývaru (vařím minimálně 4 hodiny