Postup přípravy
Krok 1: Z těsta vytvoříme pásky, které pokládáme na zvlněný bagetový plech.
Krok 2: Potřeme žloutkem, posypeme solí a kmínem a upečeme
Zveřejněno 20. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kmínové vlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmjK
Moje poznámka
Kmínové vlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmjK
Nejnovější recepty
Makovec s hruškami
Přidáno před 6 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bratislavská buchta
Sylvinka před 15 minutami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 41 minutami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 2 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 2 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 3 hodinami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 4 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 4 hodinami
Milčiny macešky
Lenka95 před 4 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Aleister před 5 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
raw chleba recepty,
bagetový plech,
plech na domaci bagety vlnite
Suroviny:
bageta
Komentáře (28)
Taky jsem neměla všechny "žížaly" stejně tenké
plech nepotieraš pred pečením ničím? Dík.