Jednoduchý salát ke grilu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 561 kJ / 851 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,68 g |
Tuky | 77,40 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Saláty opereme, osušíme, přidáme nakrájená rajčata.
Krok 2: Ze zbylých ingrediencí připravíme smícháním dresink, který nalijeme na salát až těsně před podáváním.
Zveřejněno 23. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý salát ke grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ww38
Moje poznámka
Jednoduchý salát ke grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ww38
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 12 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
salat ke grilu,
saláty ke grilu,
salát listový italia,
jednoduché recepty na gril,
listový salát ke grilování,
recepty salát ke grilu,
zeleninový salát ke grilu,
salát zbylých fazolí a zavináčů,
salata ke grilu,
jaký salát ke grilu,
salat gril,
jednaduché recepty na gril
Suroviny:
salát listový,
rajče cherry,
omáčka steaková med a hořčice,
olej olivový extra virgin,
ocet balsamiko
Komentáře (2)