Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obložený chlebíček s trochu jinou česnekovou pomazánkou

Chlebíčky s máslovo-sýrovou pomazánkou lehce vonící česnekem vás nadchnou svou jednoduchostí. Jsou velmi rychle připravené i nazdobené, a proto se hodí třeba tehdy, když se ohlásí nečekaná návštěva. Věřte, že bude takovým pohoštěním mile překvapená.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Dajda Dajda

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Česnek oloupeme a prolisujeme nebo utřeme. Krok 2: Smícháme tavený sýr a zhruba stejné množství másla, přidáme prolisovaný česnek (podle chuti a síly česneku - česneková chuť by neměla přebíjet ostatní suroviny) a vše dohromady našleháme. Krok 3: Pomazánkou potřeme silněji chlebíčky nebo rozkrojené kaiserky či malé bagetky a každý chlebíček pak ozdobíme plátkem salámu a kouskem sterilované papriky.

TIP: Nejoblíbenější česnekové pomazánky

Zveřejněno 29. 1. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jWkv

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jWkv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Další ze skupiny geniálních receptů...:yes:

clupmi: Recept nemusí být geniální, stačí, když zaujme. A když si ho přečte 4 288 čtenářů, tak nejspíš zaujal. :-K

Milá Terezko, děkuju za pěkné foto. :yes: Jsem ráda, že někdo vzal tuto pomazánku jako dobrý nápad a nikoliv pouze jako důsledek vyčištění ledničky https://www.toprecepty.cz/recept/51450-podmazanka-... :-p

Dajda:
Všechny suroviny mám v lednici (samozřejmě že česnek v ledničce nepřechovávám, ale zato jsem tam našel vajíčko; asi bude natvrdo, protože se rádo točí) :-8
No, počkám ale, zda se mi tam nevylíhne třeba i majonéééza :-):-D ;-) :-K

Pomazánka nemá chybu. :yes: Syr som mala z Lidlu, kúpila som ho schválne kvôli tejto pomazánke na chlebíčky. Salámou som neobkladala, kamarátka (ani ja) ju nemusí. Ale kapia stačila. Kamoška dojedla pomazánku lyžičkou. :-D;-) Díky za nápad. :yes:

Tématické fráze:
cesneková pomazánka na chlebíčky, pomazánka na chlebíčky česneková, top recepty obložené chlebíčky, česneková pomazánka na obložené chlebíčky, chlebicek s cesnekovou pomazankou, kuchyně lidlu cz recepty chlebíčky, obložení chlebíčky, postup při obloženém chlebíčku, postup oblozenych chlebicku, bagetky s pomazankou, kuchyně lidlu chlebíčky obložené mísy, kuchyně lidlu obložené mísy, obložené bagetky s pomazánkou, oblozene chlebicky s česnekovou pomazánku, jak se toči šunka na chlebíčky, chlebíček s česnekovou pomazánku, pomazánky na chlebíček, pomazánka na obložené na chlebíčky, recept na obložené chlebíčky s česnekovou pomazánkou, obložené chlebíčky s česnekovou pomazánka

Suroviny:
veka, sýr tavený, máslo, česnek, salám šunkový, kapie sterilovaná

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu
]
]