Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrový koláč s klobásou a brokolicí

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hosta hosta

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 729 kJ /
2 086 kcal
Bílkoviny129,96 g
Tuky106,07 g
Vláknina12,70 g
Cholesterol 892 mg
Sodík 3,40 g
Sůl7,74 g
Sacharidy146,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sýr nastrouháme nahrubo, klobásu pokrájíme na tenké plátky (příp. je překrojíme) a brokolici povaříme 3 minuty ve slané vodě, pak zchladíme. Krok 2: Podmáslí prošleháme s vejcem, zašleháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Do těsta pak přimícháme nastrouhaný sýr, pokrájenou klobásu a rozetřeme do formy, trochu vymazané sádlem. Není třeba solit ani nijak kořenit, sýr i klobása jsou pikantní dost. Na povrch koláče vmáčkneme na malé růžičky pokrájenou brokolici. Krok 3: Pečeme asi 25-30 minut v troubě vyhřáté na 180 st. Dá se jíst i studený.

Zveřejněno 26. 2. 2017

Poznámka autorky hosta

Slaných koláčů s náplní je tu dost, takový, kde jsou přísady zapracovány přímo do těsta, jsem tu nenašla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nW0R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nW0R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Včera jsem tento výborný koláč upekla k večeři,akorát jsem místo klobásky použila vypečenou anglickou slaninku ;-) snědl se ještě teplý :-D bodík letí

:yes::yes::yes: miluji slané koláče a s brokolicí je skvělý

Moc pěkné :yes::yes:

Slané koláče můžu:-p:yes:

Parádní koláč, super nápad;-):-):yes:

Da se dat minusovy bod za pokouseni dietne naladenych uzivatelu:-?

Tak tohle se mi opravdu líbí :)

Jituško,to musí být dobrota:yes::yes:

Tématické fráze:
slaný sýrový koláč, syrový kolac, recepty z brokolice, brokolicový koláč, brolicový sýrový koláč, kolac z podmasli slaný, klobása s brokolicí, slaný koláč s klobásou a pórkem, recept na syrovy kolac, recepty- z brokolice, recepty s brokolicí, brokolicovy koláč slaných se, recept na koláč z z brokolice, koláče ve formě recepty, koláče s klobásou, slané koláčky s klobásou, kolac s klobásou, slaný sýrový kolac s klobasou, brokolicový koláč se smetanou a klobásou, kolacik s klobasov

Suroviny:
podmáslí, vejce, mouka polohrubá, prášek do pečiva, sýr chedar, klobása pikantní, brokolice, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu