Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 581 kJ / 1 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,80 g |
Tuky | 10,02 g |
Vláknina | 15,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,08 g |
Postup přípravy
Po 8 minutách troubu zeslabíme na 200°C, kratičce vyvětráme od páry a asi 12-15 minut dopečeme.
Zveřejněno 11. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s prodlouženým kynutím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AEkB
Moje poznámka
Bagety s prodlouženým kynutím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AEkB
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 11 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 15 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 15 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 4 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 6 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 6 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 7 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 8 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 9 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 9 hodinami
Tématické fráze:
recept na bagety a rohliky,
kváskové bagety kynuté v lednici,
bagety z kvásku,
recept těsto na bagety
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
sůl,
droždí čerstvé
Komentáře (7)
Bohužel mi vždy vycházelo pečivo sice dobré, ale pořád podobné slané buchtě.
Tady ten recept jistě vyzkouším, už proto, že tam není mléko a vejce.
Jen se chci zeptat, jakou dlaždici na to mám sehnat ???
Ještě píšete, že je to z 5 surovin, ale já čtu jen 4. Nechybí tam třeba trošku cukru do droždí ??
P.s. 2 g droždí jsem ještě nikdy nedávala, tak uvidím.
Na obyčejné rohlíky zkus tyto - do omládku (kvásku) můžeš dát místo sladěnky lžičku včelího medu
https://www.toprecepty.cz/recept/15429-klasicke-ce...