Suroviny
Porce: podle mouky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 691 kJ / 2 077 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 55,85 g | 
| Tuky | 38,20 g | 
| Vláknina | 15,00 g | 
| Cholesterol | 27 mg | 
| Sodík | 6,41 g | 
| Sůl | 16,00 g | 
| Sacharidy | 370,00 g | 
Postup přípravy
Rohlíky po nakynutí dáme do trouby a pečeme cca 20 - 25 minut. Krok 4: Pokud se nám nějaké rohlíky nevejdou na plech, můžeme je dát do lednice na tác a upečeme je např. až druhý den. Rohlíky nejdříve vyndáme z lednice, necháme nakynout a pak je teprve upečeme.
Zveřejněno 15. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rohlíky čerstvé i čtvrtý den
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0jZ7
Moje poznámka
					
				
Rohlíky čerstvé i čtvrtý den
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0jZ7
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							váha rohlíku, 
						
						
							rohlik vaha, 
						
						
							kolik váží rohlík, 
						
						
							suchý rohlík, 
						
						
							rohliky bez tuku, 
						
						
							váha 1 rohlíku, 
						
						
							rohlíky kolik troubu rozehrat?, 
						
						
							kolik váží suchý rohlík, 
						
						
							domácí rohlík zadělávaný vodou, 
						
						
							kolik vazi celozrnny rohlik, 
						
						
							váha rohlík, 
						
						
							proč jsou rohlíky tvrdé, 
						
						
							váha obyčejného rohlíku, 
						
						
							váha 1 rohlík, 
						
						
							jak upečeme rohlik, 
						
						
							polotovary na rohlíky, 
						
						
							rohlíky bez bez tuku, 
						
						
							rohlík polotovar, 
						
						
							polotovar rohliky, 
						
						
							recept na rohlíky bez tuku
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cukr, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							droždí sušené
						
					
	
			
Komentáře (11)