Kulér
Kulér je nejrozšířenější potravinářské barvivo a je to vlastně karamel. Získává se karamelizací cukru, který se pak zalije horkou vodou. Jeho příprava je snadná, ale člověk při ní musí být velmi opatrný.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulér
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogPj
Moje poznámka
Kulér
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogPj
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 18 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 18 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynutý švestkový koláč
pesmax před 12 minutami
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 1 hodinou
Dušené zelí
rimul@email.cz před 1 hodinou
Cuketový perník
Raslik před 1 hodinou
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 2 hodinami
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 3 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 3 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 3 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuler,
kulér recept,
co je kulér,
jak vyrobit kulér,
recept na kuler,
co je to kuler,
jak udělat kulér,
domácí kuler,
kuler na maso,
culer,
jak uvařit kulér,
smoothie recepty s alkoholem,
příprava kuléru,
karamelovy kuler,
cukr kulér,
kuler barvivo,
vyroba kuleru,
jak se dela kuler,
recept kulér,
jak si udelar kuler na maso
Komentáře (7)
No jo, no... a já bláha se domníval, že když se naše rodina živila už před 121 lety m.j. i kulérem, tak o něm cosi vím...