Suroviny
Porce: 12-15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 170 kJ / 1 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,90 g |
Tuky | 93,35 g |
Vláknina | 1,65 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 168,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaová roláda plněná šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YD3O
Moje poznámka
Kakaová roláda plněná šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YD3O
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 3 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 4 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 17 minutami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 24 minutami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 26 minutami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 33 minutami
Koláče podle babičky
Eva_H před 40 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 1 hodinou
Domácí utopenci
Simona Maskova před 1 hodinou
Vláčný jogurtový koláč
Ludmila548 před 1 hodinou
Vepřový gyros v pitě
Daninek před 2 hodinami
Tématické fráze:
kakaová roláda se šlehačkou,
šlehačková roláda,
roláda se šlehačkou,
roláda plněná šlehačkou,
roláda s pařížskou šlehačkou,
kakaová roláda s pařížskou šlehačkou,
kakaová roláda,
kakaová roláda z bílků,
rolada šlehačkova,
kakaová roláda se šlehačkou bez mouky,
kakaová roláda bez mouky,
recept kakaová roláda se šlehačkou,
rolada bez mouky plněna šlehačkou,
roláda kakaova,
kakaová roláda s moukou,
čokoládová roláda plněná šlehačkou,
šlehačková roláda recept,
piškotová roláda plněná šlehačkou,
recept na kakaovou roládu se šlehačkou,
kakaové řezy plněné šlehačkou
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr,
olej
Komentáře (2)