Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perníková roláda II.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 11. 2013 10:14

Suroviny

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 029 kJ / 4 070 kcal
Bílkoviny101,76 g
Tuky42,64 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 418 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy810,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opět recept od kamarádčiny švagrové, která k němu dodává:

Užší záviny se lépe propečou a lépe vypadají na talířku. Peču jenom z půl dávky, když rolády rozkrájím na 1 cm kolečka, je toho i tak hodně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

14. 12. 2014 20:07

vendula d.: už si nepamatuju přesně. Jen to, že tyhle věci pečú asi na 180 srupňů, dozlatova - odhadem něco pres půl hodiny (to je opravdu odhad). Třeba se ještě ozve někdo, kdo ji pekl letos a poradí přesněji:-O

vendula d.

14. 12. 2014 00:53

prosím jak dlouho asi pečeme rokádky ? děkuji moc ;-)

cathleen cathleen

11. 12. 2014 15:50

vybusna: :-8 krásné to máš! Vaši se budou olizovat až za ušima :-)
A odkaz, proč by vadil? Sama přidávám, když je potřeba...nejsme malí. Díky!:-K

vybusna vybusna

11. 12. 2014 15:35

Mala som podobne pomery na cesto a pridavam fotku k Tvojmu rcp Katuska, pretoze som ho spracovavala v Tvojom najoblubenejsom pracovnom nastroji...pekarni....je to velka dobrotka...:yes:
Do naplne som pridavala aj struhanu cokoladu...
neviem ci nebudem velmi opovazliva, ked sem vlozim aj odkaz na moj rcp..ak by Ti to nejako vadilo....odstranim bez toho, zeby som sa ofukovala....
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=3776

daniel1610

18. 12. 2013 18:12

Roláda je úžasná,právě ji ochutnávám.Sice mi dalo práci vyválet obdélník a dost se to lepilo ale výsledek stojí za to.Díky za recept a určitě ji v čase vánoc zase upeču.:yes::-p

cathleen cathleen

16. 12. 2013 09:34

daniel1610: :-) samozřejmě se může jíst hned po upečení, ale uleželá, která "natáhne" vůně a chutě své náplně, je lepší :yes:

daniel1610

15. 12. 2013 19:57

Mám dotaz,může se roláda konzumovat hned po upečení, nebo se musí nechat uležet.Děkuji za odpovědˇ.:-p

cathleen cathleen

28. 11. 2013 08:45

AniCiz: Aničko, já dávám podle chuti (a přidávám i více skořice), ale v receptu bude myšlen klasický pytlík koření o váze 25 g. ;-)
varilamyskakasicku: joo, nezkopírovalo se mi to, doplním. Náplň gramáž nemá, nemusí. Každý si přeci dá podle své chuti.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 11. 2013 18:54

Ivo, pěkná roládka, mám také jednu v podobných, vím,že je výborná. Nechybí Ti ale v surovinách povidla, oříšky?:-O V postupu píšeš, potřeme povidly, posypeme oříšky, ale nemáš tam uvedeny žádné suroviny na náplň, aby začátečníci věděli, kolik povidel a kolik cca oříšků???A není tam psán v surovinách ani žloutek na potření??

maiva maiva

27. 11. 2013 16:05

Roládku znám, je to moc dobré:-p+:yes::yes:

AniCiz

27. 11. 2013 16:03

ještě jsem se chtěla zeptat na váhu bal. perníkového koření,já mám 250 g balení,..:-S

Majda

27. 11. 2013 14:54

Tak to musí být dobrota hned to upeču na víkend to si muž pochutná .Děkuji:yes::yes::yes::yes::-D:-p:-p

AniCiz

27. 11. 2013 11:23

vypadá moc hezky,lákavá fotka..uložila jsem si..:-*:-K:-K:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: perníková roláda perníková roláda s povidly perníková roláda ii perníková roláda recept perníková roláda s povidly a ořechy perníková roláda cukroví pernikova roladka celozrnná roláda jak rozehřát povidla perníková rodáda ii medovnikova rolada perníková plněná roláda perníkova roláda plněná povidly plnena pernikova rolada pernikové plnené roládky perníkový štrúdl perníková roláda s povidlama perníková roláda s ořechy erníková roláda povidlova rolada

Suroviny: vejce, med, cukr moučkový, mouka hladká, skořice, koření hřebíček, soda jedlá, koření do perníku, povidla švestková, kůra pomerančová kandovaná

TopRecepty.cz

Perníková roláda II.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3v2R