Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 056 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,44 g |
Tuky | 44,72 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 458 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 13,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgr2
Moje poznámka
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgr2
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
dušena hovězí kližka,
hovězí maso v papinaku,
hovězí kližka v papiňáku,
hovězí klizka dusena,
hovězí kližka recepty,
hovězí klizka,
jak dlouho vařit hovězí v papiňáku,
dusene hovezi,
kližka v papináku,
dušené hovězí v papiňáku,
hovězí karabáček,
dušená kližka,
hovězí kližka recept,
pomalu dušená hovězí kližka,
hovězí kližka vcelku v papiňáku,
hovězí karabáček recept,
prirodni hovezi,
hovězí karabáček recepty,
recepty z hovězí kližky,
pomalu dušená kližka
Suroviny:
kližka hovězí,
vývar hovězí,
olej,
cibule,
česnek,
máslo,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)
Na čerstvé maso jsem si zatím ještě netroufla.To by se podle mě muselo přidat víc tekutiny,ale maso by pak bylo spíš dušené,než pečené
rihana: linkstrem,když není na jídla z papiňáku zvyklá,možná může"něco"cítit,nevím,to nemůžu posoudit
linkstrem: V papiňáku vařila už moje babička,takže mi ty vůně a chutě příjdou normální,jsem na ně zvyklá