Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 321 kJ / 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,04 g |
Tuky | 6,43 g |
Vláknina | 18,89 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 54,13 g |
Postup přípravy
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, ostatní na kostky. Krok 2: V hrnci na rozehřátém másle s olejem osmažíme do sklovita cibuli a česnek. Přidáme nakrájené suroviny, zalijeme litrem vývaru a uvaříme doměkka. Krok 3: Poté ponorným mixérem rozmixujeme, podle potřeby dochutíme a naředíme na námi požadovanou hustotu. Krok 4: V talíři ozdobíme kopečkem smetany a bylinkou.
Polévku můžeme podávat teplou i studenou.
Zveřejněno 29. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečno-zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wXl
Moje poznámka
Jablečno-zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wXl
Nejnovější recepty
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládový piškot
Monkrizova před 8 minutami
Čočka na kyselo
Paion před 41 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
brtna před 45 minutami
Jednoduché punčové řezy
Koffi před 1 hodinou
Rychlá omáčka z mletého masa na špagety
HancaSvarc před 1 hodinou
Vepřové steakové plátky v troubě
Marylka před 1 hodinou
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
Kakoska před 1 hodinou
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
limosek před 2 hodinami
Výpečky z vepřového kolene
Pedros před 2 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka
Suroviny:
jablko,
řepa červená,
cibule,
česnek,
celer,
máslo,
olej,
vývar zeleninový,
pepř mletý,
smetana kysaná,
Komentáře (4)