Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 174 kJ / 42 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 0,32 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr na batátovo-okurkovém základě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y4Az
Moje poznámka
Kapr na batátovo-okurkovém základě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y4Az
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 1 hodinou
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 12 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Hanka7horky před 12 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 15 minutami
Nejlepší litý perník
Noumik před 31 minutami
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 48 minutami
Čínská cuketa
Ajkad před 51 minutami
Domácí kečup
Jarin57 před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 5 hodinami
Suroviny:
kapr,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
batáty,
okurka čerstvá,
cibule,
kopr,
olej,
pepř
Komentáře (3)