Postup přípravy
Udíme horkým kouřem asi 3-4 hodiny.
Zveřejněno 6. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Uzený podbradek (lalok)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ozG
Moje poznámka
					
				
Uzený podbradek (lalok)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ozG
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 5 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 12 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 51 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 51 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 56 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							uzený vepřový lalok, 
						
						
							vepřový lalok uzený, 
						
						
							vepřový podbradek, 
						
						
							vepřový lalok recepty, 
						
						
							uzeny  veprovy  lalok, 
						
						
							jakvyuditveprovylalok, 
						
						
							pečený lalok, 
						
						
							jak uvařit lalok, 
						
						
							vepřový lalok, 
						
						
							uzný vepřový lalok, 
						
						
							jak vyudit lalok, 
						
						
							vepřový podbradek recept, 
						
						
							vepřový uzený lalok recepty, 
						
						
							peceny podbradek, 
						
						
							podbradek na na víně, 
						
						
							lalok peceny, 
						
						
							jak vyudit veprovy lalok, 
						
						
							uzeny ovar, 
						
						
							paprikový uzený lalok, 
						
						
							lalok v paprice recepty
						
					
						Suroviny:
						
							lalok vepřový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							paprika sušená pálivá
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (6)
Podbradek moc nemusím, tak jsem jen ochutnala - ale chutnalo to i vonělo kouřem náramně