Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s mangoldem a rajčaty

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 715 kJ /
2 083 kcal
Bílkoviny70,47 g
Tuky30,29 g
Vláknina39,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 408 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy365,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mangold umyjeme, zvlášť pokrájame "rapíky" (stonky) na cca 3 mm kúsky, zvlášť listy. Krok 2: Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, prihodíme pokrájané paradajky, rapíky, pretlačíme cesnak, osolíme, okoreníme. Sem - tam premiešame a dusíme do zmäknutia stoniek mangoldu. Vtedy prihodíme listy, bazalku a necháme zavädnúť. Krok 3: Uvaríme cestoviny na skus, zmiešame s udusenou zeleninou. Ja som dnes zvolila špecle. Krok 4: Ak máme, môžeme pridať trochu smotany, je to však dobré aj bez nej.

Zveřejněno 31. 8. 2017

Poznámka autora magdalenka

Jedlo nie je fotogenické, napriek tomu výborné (a rýchle).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZK95

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZK95

Marie

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

janatka: :-K tvoje foto som nastavila ako hlavné...som rada za vyskúšanie receptu.

Rychlovka. Příprava obědu jen pro mne.<3

Doporučujem vysievať mangold stopkový. Je chutnejší a má široké stopky, ktoré sa dajú pripravovať zvlášť, presne rovnako ako špargľa (chřest).;-)

Magdalenko krásný receptík:yes:,ale letos jsem si vysela mangold a vůbec se mi nepovedl vypěstovat,byl malý a hned ho napadl nějaký škůdce,tak nemám nic;-(ale nevadí příští rok jdu do něj zas,ale koupím si jiný druh,měla jsem ten s červenými stonky.

Simona Skolakova: ja som záhradník asi ako kozmonaut...ale mangold sa mi darí pestovať, tento rok je extra pekný. Ako aj na fotke vidíš, pestujem s bielymi stonkami, listy sú obrovské. Som rada, že ťa recept zaujal.:-K

dík, holky, je to rýchlovka, obed za 15 minút...:-8

<3:-K:yes:

Krásné, jednoduché letní těstoviny:-):yes:

Tématické fráze:
těstoviny s mangoldem, mangold s rajčaty, mangold těstoviny recepty, recepty s mangoldem, recept mangold těstoviny, mangold recepty, mangold s testovinami, mangold recepty obrázky, mangold recept, zapeceny mangold s těstovinami, zapečené těstoviny s mangoldem arajčaty, penne testoviny s rajcaty nej recept, těstoviny se mangoldem, špecle s mangolem, kolac s mangoldem a rajcaty

Suroviny:
těstoviny, mangold, rajče, olej, cibule, česnek, sůl, pepř, bazalka čerstvá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu