Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 728 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 40,07 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Flank steak v BBQ omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly4r
Moje poznámka
Flank steak v BBQ omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly4r
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 4 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Tématické fráze:
flank steak,
flank steak s pepřovou omáčkou,
marinovane maso v bbq omacce,
omáčka na flank steak,
steak s bbq omáčkou,
bbq steak,
jak nejlepe udelat flank steak,
hovězí steak s bbq omáčkou,
marinada na minutkove maso,
steak s barbecue omáčkou,
grilovaný flank steak s omackou,
omáčka k hovězí flank steak,
flank v pepřové omáčce,
flank steak kde je,
omáčka na flanksteak,
marinada na flank steak,
flank na pepři,
flank steak s worcestrovou omáčkou,
steak z pupku s marinádou,
kde je flank steak
Suroviny:
omáčka worcesterová,
ocet,
česnek práškový,
cibule,
pepř tří barek,
olej rostlinný
Komentáře (3)
Rcp to neřeší, ale je maso a MASO (kg za150,- ale i 600,-) a pokud je tady použito výsekové maso z pupku, tak by mě zajímalo zda těch 24 hodin v marinádě z flaksy dobré na políffku (dušení) udělá masíčko vhodné na gril (minutku).