Steak s liškovo - smetanovou omáčkou

Hovězí maso Doba přípravy: 20 min. 0 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: 20 min. 0 názorů

Suroviny 2 porce

hovězí roštěná (popřípadě jakékoliv jiné maso vhodné na steaky)
sůl
pepř
oříšek másla
1/2 cibule
hrst lišek
bílé víno
smetana

Postup přípravy receptu

  1. Plátky z roštěné osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozpálené pánvi.

  2. Hotové maso vyndáme z pánve a k výpeku přidáme máslo, cibuli nakrájenou najemno a lišky.

  3. Osolíme, opepříme a vše chvíli restujeme, podlijeme vínem a krátce dusíme.

  4. Nakonec přidáme smetanu, podle potřeby necháme zredukovat.

  5. Omáčkou přelijeme steaky, podáváme a olizujeme se až za ušima.

Komentáře k receptu Steak s liškovo - smetanovou omáčkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: smetanova omacka z lisek omáčka z lišek steaková omáčka z lišek hříbková omáčka se smetanou omáčka z lišek na steak hovězí na liškách hovězí steak s omáčkou steak na liškách steaky recepty omacka s lisek smetanová hříbková omáčka kuřecí steak se smetanovou omáčkou roštěná na liškách hřibkova omačka na steak hovězí s liškami omáčka s liškami smetanová omáčka s liškami hovězí se smetanovou omáčkou omacka z lisek ke steaku hovězí steak na liškách