Jahodová zmrzlinka
Osvěžující a krémová jahodová zmrzlina je skvělou volbou pro horké dny i letní dezert po obědě. Sladké jahody se zakysanou smetanou tvoří dokonale vyváženou chuť, kterou si zamilujete už po první lžičce. Připravíte i bez zmrzlinovače.
Postup přípravy
a cukr moučka s citronovou šťávou. Krok 4: Promícháme. Krok 5: Dáme zmrazit.
Zveřejněno 9. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová zmrzlinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZKp
Moje poznámka
Jahodová zmrzlinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZKp
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 10 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 10 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Roobass před 14 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 42 minutami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 1 hodinou
Výborný makovec
Jan Nemec před 1 hodinou
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 1 hodinou
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Mon17 před 2 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 2 hodinami
Tématické fráze:
domácí zmrzlina z kysane smetany,
jak zmrazit jahody,
zmrzlina z kysane smetany,
dělat zagorku,
jahodová zmrzka,
jogurt zmrazit,
da se jogurt zmrazit,
nedělej zagorku,
studená kuchyně recepty,
jahodová zmrzlina se smetanou,
jahodové,
co znamená dělat zagorku,
da se zmrazit slehacka,
jahodová zmrzlina s kysanou smetanou,
co je to dělat zagorku,
jahodova zmrzka recept,
jahodová omáčka ke zmrzlině,
zmrzliny stroj,
recepty studená kuchyne:,
zmrzlina z kysanou smetanou
Suroviny:
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
jogurt,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
jahody čerstvé
Komentáře (18)
I já si s postupem dám tu práci a napíšu ho tak, aby ho pochpopili i začátečníci, tak proč by si s tím neměl dát tu práci každý autor receptu!!!
Recepty je třeba popsat podrobně, nechodí sem jen zkušené kuchařky