Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 029 kJ / 1 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 7,76 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 290,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravský kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB5j
Moje poznámka
Moravský kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB5j
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 23 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 4 minutami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 50 minutami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 55 minutami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 57 minutami
Zelná pečeně
radekfiala před 1 hodinou
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 1 hodinou
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 2 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 3 hodinami
Bábovka z pudinku
Routeu před 3 hodinami
Tématické fráze:
překládání kváskového chleba,
příprava kvásku na chleba,
kvaskovy chleba z lednice,
hydratace chleba,
překládání chleba,
bílý kvaskovy chléb,
glazura na chleba,
kváskový chléb z lednice,
chleba bílý z kvásku,
priprava kvasku,
těsto na chleba v lednici,
moravský chléb,
teato na chleba v lednici,
domácí kváskový chléb překládání,
překládání těsta na třetiny,
chleb startér,
kvaskovy chleb v lednici,
moravský cibulový chléb,
kvaskovy chleba prekladani,
kváskový chleba recept
Suroviny:
mouka chlebová pšeničná,
voda,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
bílek
Komentáře (2)