Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou
Pokud vlastníte pekárnu a hledáte recept na nejlepší chleba, právě jste ho našli! Úžasně vláčný díky podmáslí a voňavý po kmínu, tak přesně takový tento chleba je. Nejlepší je s tvarohovou pomazánkou nebo domácím uzeným. Díky možnosti odloženého startu můžete mít teplý chléb přímo k snídani.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 588 kJ / 2 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,72 g |
Tuky | 40,98 g |
Vláknina | 23,50 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 6,74 g |
Sůl | 16,18 g |
Sacharidy | 395,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RDK
Moje poznámka
Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RDK
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše z jogurtu
EvaCh před 26 minutami
Afrika řezy
dadmilka před 1 hodinou
Cuketová pochoutka
marunda před 1 hodinou
Vdolečky
gabrielamachova23 před 2 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 2 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 4 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 6 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 8 hodinami
Tématické fráze:
podmáslový chléb,
domaci podmaslovy chleba,
recept na podmaslovy chleb,
podmaslovy chleb bez droždí,
podmáslový chleba,
domácí podmáslový chléb,
podmáslový chléb z domácí pekárny,
podmaslovy chleb recept,
nadýchaný chléb z domácí pekárny,
nadychany domaci chleb,
nadýchaný domácí chleba,
nadýchaný chléb z pekárny,
nadychaný chleba z domací pekarny,
nadýchaný chleba z pekárny,
podmaslovy chleba z domácí pekárny,
domaci nadychany chléb,
domácí nadýchaný chleba,
chleb z podmáslí,
podmaslový chleb v domaci pekarne,
chleba z podmáslí
Suroviny:
podmáslí,
mléko,
olej,
ocet,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
cukr,
kmín drcený,
droždí sušené,
sůl
Komentáře (20)
Můžete se také podívat na časté důvody, proč těsto nekyne, v našem článku.
Nevykynuté těsto: Hlavní důvody, proč se mu nechce kynout a tipy, jak jej úspěšně zachránit
P.S.neměla jsem sušené droždí,dala jsem 14g čerstvého
A fotečku máš fakt nádhernou!