Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 690 kJ / 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony s mladou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pklX
Moje poznámka
Žampiony s mladou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pklX
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 15 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 19 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 4 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 9 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 9 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 10 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 10 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 11 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 11 hodinami
Tématické fráze:
jak zpracovat žampiony,
zampiony jako priloha,
žampiony na cibulce,
žampiony recepty,
jak spracovat žampijony,
priloha k žampionum,
žampiony priloha,
žampiony s jarní cibulkou,
víno k žampionum,
žampiony s cibulí na grilu,
zampiony s cibuli v alobalu na grilu,
jak zpracovat žampiony,
porad s cibulkou,
žampiony jak je zpracovat,
jak zpracovat krémové žampiony,
omáčky k žampionum,
zampiony s cibuli,
příloha žampiony,
žampiony s cibuli na gril,
žampiony recept
Suroviny:
žampióny,
cibulka,
máslo,
sůl,
koření,
pepř,
alobal
Komentáře (13)
Chtěla jsem se dnes pustit do tvého pečeného lilku, ale nemám čtečku na fotky, tak počkám, abych přidala obrázek.
A s tím pepřem souhlasím, na žampiony také nedávám nic moc koření a s máslem se snoubí dokonale