Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 059 kJ / 4 316 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,05 g |
| Tuky | 190,13 g |
| Vláknina | 16,78 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 792 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 514,82 g |
Postup přípravy
Krok 1: Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny, přidáme žloutky, vodu, kakao, mouku s kypřidlem a řádně promícháme. Nakonec vmícháme i tuhý sníh z bílků. Těsto rovnoměrně rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do předehřáté trouby na cca 12 minut.
Krok 2: Hotový upečený plát necháme vychladit, pak ho nožem rozdělíme na tři díly, které na sebe položíme a nožem zarovnáme okraje. Odřezky v misce rozdrobíme najemno.
Krok 3: Krém:
Mléko svaříme s pudinkem. Do horkého pudinku vmícháme máslo a za občasného míchání necháme zchladnout. Pak do pudinku dohladka zašleháme cukr s tvarohem. Krok 4: Krémem potřeme první, druhý i třetí díl upečeného korpusu a naskládáme je na sebe. Pak řezy potřeme i z boků, vršek posypeme korpusovou drobenkou a dáme vychladit a proležet. Krok 5: Pokud nechceme řezy sypat korpusovou drtí, můžeme je polít čokoládovou polevou, posypat čokoládou nebo ořechy.
Mléko svaříme s pudinkem. Do horkého pudinku vmícháme máslo a za občasného míchání necháme zchladnout. Pak do pudinku dohladka zašleháme cukr s tvarohem. Krok 4: Krémem potřeme první, druhý i třetí díl upečeného korpusu a naskládáme je na sebe. Pak řezy potřeme i z boků, vršek posypeme korpusovou drobenkou a dáme vychladit a proležet. Krok 5: Pokud nechceme řezy sypat korpusovou drtí, můžeme je polít čokoládovou polevou, posypat čokoládou nebo ořechy.
Zveřejněno 12. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pribiňáčkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NgYv
Moje poznámka
Pribiňáčkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NgYv
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 22 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 42 minutami
Kokosová očka
Sima1996 před 7 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 9 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 9 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 9 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 9 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 11 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 11 hodinami
Tématické fráze:
tvarohovy semíš,
top recepty rezy,
pribiňákové řezy recept,
borůvkové řezy nejlepší recepty,
pribiňáčkové řezy s tvarohem,
pribinakove rezy,
recept na přibinářkové řezy,
tvarohový symíš,
pribinakovi řezy recept,
žloutkové řezy,
pribinackove řezy na plech hrníčkový,
pribinakovy krem,
co s odřezky upečených řezů,
recept na pribiňákové řezy,
rezy z odrezkov,
prybynackove řezy,
pribinackove recepty,
kropenaté řezy s tvarohovým krémem,
přibináčkové řezy recept s ořechy
Suroviny:
vejce,
máslo,
cukr krupice,
kakao,
mouka polohrubá,
voda,
prášek do pečiva,
mléko,
pudink vanilkový,
máslo,
tvaroh měkký,
cukr vanilkový,
cukr krupice
Komentáře (3)
Na fotečce máte přepychově provedené dokončení
Jak to děláte? a neříkejte, že toho sametového semiše bylo dosaženo pouze rozdrobenými odřezky
Nebo snad drobečky sušíte, mixujete a řezy sypete přes síto?