Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 498 kJ / 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 10,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 3,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená řepa s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPoA
Moje poznámka
Červená řepa s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPoA
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 21 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 40 minutami
Linecká kolečka III.
Panova před 43 minutami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 56 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 4 hodinami
Angreštový nadýchaný koláč
ivetdvorak před 5 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 15 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 16 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 16 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 16 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty z červené řepy,
předkrm z bryndzy,
jak použít brynzu,
červená řepa recepty,
cervena repa s bryndzou,
červená řepa s brinzou,
červená řepa s brinzou,
cervena řepa bryndza,
červená řepa brynza recept,
předkrm s brynzou,
červrná řepa s brynza,
pečená červená řepa s brynzou,
brynza recepty,
recepty -řepa,
bryndza recept,
bryndza recepty,
červená řepa recept,
recepty z repy,
červená řepa v receptech,
předkrmy červrná řepa brynza
Suroviny:
řepa červená,
brynza,
smetana zakysaná,
rozmarýn,
ořechy vlašské
Komentáře (6)