Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 498 kJ / 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 10,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 3,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená řepa s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPoA
Moje poznámka
Červená řepa s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPoA
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 14 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 14 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 14 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 2 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 5 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 5 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 6 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 6 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 7 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 9 hodinami
Tématické fráze:
recepty z červené řepy,
předkrm z bryndzy,
jak použít brynzu,
červená řepa recepty,
cervena repa s bryndzou,
červená řepa s brinzou,
červená řepa s brinzou,
cervena řepa bryndza,
červená řepa brynza recept,
předkrm s brynzou,
červrná řepa s brynza,
pečená červená řepa s brynzou,
brynza recepty,
recepty -řepa,
bryndza recept,
bryndza recepty,
červená řepa recept,
recepty z repy,
červená řepa v receptech,
předkrmy červrná řepa brynza
Suroviny:
řepa červená,
brynza,
smetana zakysaná,
rozmarýn,
ořechy vlašské
Komentáře (5)