Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 834 kJ / 1 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,65 g |
Tuky | 10,43 g |
Vláknina | 25,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 375,20 g |
Postup přípravy
Pak zformujeme bochník, který necháme vykynout v pomoučené ošatce - cca 2 hodiny v teple nebo přes noc v lednici. Krok 3: Vykynutý bochník opatrně, s oporou ruky vykulíme na plech, ometeme přebytečnou mouku, bochník postříkáme vodou a upečeme v dobře vyhřáté troubě (230 °C/40-45 minut).
Zveřejněno 24. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Očkovaný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llP7
Moje poznámka
Očkovaný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llP7
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 22 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 42 minutami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 49 minutami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 1 hodinou
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 2 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 2 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 2 hodinami
Tématické fráze:
očkovaný kváskovy chleba,
chleba recepty,
jak upect provzdusneny chleba s očkama,
tvary chleba,
pšenično žitný kváskový chléb,
jak udržet chlebový kvásek,
recept na pečení chleba,
pečení chleba přikrytý nebo odkrytý,
nadoba kuki,
jak udržet tvar chleba
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
voda,
kmín drcený,
sůl
Komentáře (10)
Pokud budeš ještě zkoušet, přidej k celozrnce maličko více vody