Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 834 kJ / 1 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,65 g |
Tuky | 10,43 g |
Vláknina | 25,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 375,20 g |
Postup přípravy
Pak zformujeme bochník, který necháme vykynout v pomoučené ošatce - cca 2 hodiny v teple nebo přes noc v lednici. Krok 3: Vykynutý bochník opatrně, s oporou ruky vykulíme na plech, ometeme přebytečnou mouku, bochník postříkáme vodou a upečeme v dobře vyhřáté troubě (230 °C/40-45 minut).
Zveřejněno 24. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Očkovaný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llP7
Moje poznámka
Očkovaný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/llP7
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 13 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 37 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 42 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
očkovaný kváskovy chleba,
chleba recepty,
jak upect provzdusneny chleba s očkama,
tvary chleba,
pšenično žitný kváskový chléb,
jak udržet chlebový kvásek,
recept na pečení chleba,
pečení chleba přikrytý nebo odkrytý,
nadoba kuki,
jak udržet tvar chleba
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
voda,
kmín drcený,
sůl
Komentáře (10)
Pokud budeš ještě zkoušet, přidej k celozrnce maličko více vody